Police Story

VIDEO Un polițist legendar a prins un cuțitar în direct. Imaginile sunt virale. Omul legii este cercetat acum pentru abuz!

După ce a inițiat un curs de prim ajutor pentru polițiștii din Olt, apoi a apărut în Daily Mail, ca și polițist atipic pentru România, mai nou, Viorel s-a mutat în Sibiu, ca agent la ordine publică. Și aici, omul legii a încercat să le arate șefilor de ce este în stare! Imaginile cu Viorel Teacă, în timp ce imobilizează un atacator, într-un magazin din Sibiu, ieri seară, au devenit virale pe internet.

Totul a plecat de la un individ care a intrat într-un magazin, fără mască, iar agentul de pază i-a cerut să se conformeze normelor din pandemie. Bărbatul a scos din buzunar un cuțit și a început să-l amenințe pe angajat. La fața locului a fost chemată poliția. În magazin au intervenit prompt doi polițiști care l-au imobilizat pe atacator. Imaginile au fost surprinse, atât de camerele de supraveghere, cât și de mai mulți martori oculari, ale căror filmari au devenit virale pe internet.

Individul a fost imobilizat și dus la secția de poliție, unde i-a fost aplicată o amendă. Ulterior, pe numele celor doi polițiști a fost formulată o plângere penală pentru abuz, venită, culmea, din partea atacatorului.


Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *