News

VIDEO/ “Rechinul” a fost arestat in Mexic

Un român care a pus pe jar DIICOT și FBI,  a fost arestat în Mexic și urmează să fie extrădat. Florian Tudor, alias “Rechinul”,  este acuzat că a coordonat o grupare de crimă organizată specializată în copierea cardurilor bancare. Mai mult, este cercetat și pentru tentativă de omucidere în formă agravată.

În martie anul trecut, un tribunal din România a ordonat capturarea lui Florian Tudor pentru tentativă de crimă, șantaj și înființarea unei rețele de crimă organizată. Procuratura generală a Mexicului a informat într-un comunicat că “Rechinul” a fost arestat în Ciudad de Mexico, în conformitate cu o cerere de arestare emisă de autoritățile române.

comunicat

Conform sursei citate, un agent federal a încercat să împiedice arestarea, în timp ce avocatul suspectului i-a atacat pe agenţii poliţiei ministeriale federale. Ambii au fost reţinuţi, urmând să fie puşi la dispoziţia ministerului public federal.

Procurorii mexicani au descoperit că “Rechinul” și gruparea lui ar fi fost protejați de o rețea de politicieni din Mexic.

Momentul capturării lui Florian Tudor. Sursa video: MVSNoticias

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *