Police Story

Droguri de peste un milion de euro găsite de polițiștii și procurorii antidrog din București!

Polițiștii antidrog din capitală, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.,  au surprins în flagrant delict un tânăr, în timp ce a introdus în țară, în interiorul unui autoturism, 8 kg de cocaină și 4,5 kg de heroină. Este cea mai mare captură din acest an, drogurile valorând peste un milion de euro.

Astfel, la data de 15 iunie a.c., după 4 zile de activități complexe, desfășurate în mai multe zone din țară, polițiștii antidrog din capitală au prins în flagrant un bărbat care a introdus în țară, prin PTF Borș -jud Bihor, cantitățile de 8,083 kg de heroină și 4,499 kg cocaină, conținute în 13 calupuri disimulate în bordul unui autoturism.

Drogurile au fost procurate din Belgia și transportate pe ruta Belgia – Franța – Austria – Ungaria – România, urmând a fi predate liderului rețelei, un cetățean albanez care intenționa să le distribuie consumatorilor din capitală și de pe litoral.

În continuare, polițiștii antidrog din București au organizat și executat o livrare supravegheată cu substituirea totală a drogurilor prin care s-a urmărit probarea activității infracționale a liderului.  Acesta a fost prins în flagrant pe raza județului Ilfov, imediat după ce a preluat autoturismul cu substanțele care au fost înlocuite drogurile.  

 

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts