Anchete

Două românce se tem că vor fi omorâte în Spania. Au fost victimele unui jaf armat, iar atacatorul este în libertate

Murcia, un oraș în sud-estul Spaniei. Două românce, stabilite de ani mulți în acest loc, au trecut prin clipe de coșmar. Au fost atacate în benzinăria unde lucrează de indivizi înarmați! Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere, dar poliția a reușit să-l prindă doar pe unul dintre tâlhari. Acum, româncele se tem pentru viața lor!

23 mai, 2012, o benzinărie de lângă Cartagena.  Mai sunt fix 5 minute până la miezul nopții. Cele două vânzătoare se pregateasc să plece acasă, nu înainte de a face inventarul.  Un individ în negru îți face apariția. Se uită printre rafturi secunde bune. Are fața acoperită și haine de culoare închisă. 

Brusc, ridică pistolul spre cele două românce.  Le cere toți banii din casa de marcat. Femeia în negru este lovită cu bestialitatea cu țeava pistolului, care are și amortizor montat. A doua româncă încearcă să fugă după ajutor, dar la intrarea în benzinărie este pândită de un complice, care are în mână un cuțit.

 

atacator 1
Pe imagini se vede cum cel de-al doilea complice o amenință pe angajată cu un cuțit

După ce obține codul de acces, atacatorul înarmat cu un pistol cu amortizor, deschide casa de marcat și pleacă cu toate încasările.

atacator 2
Atacatorul fuge cu 5000 de euro.

Unul dintre atacatori, cel înarmat cu un cuțit, avea să fie prins la câteva zile distanță. Al doilea, tâlharul care era înarmat și este considerat deosebit de periculos, este și astăzi în libertate.

Acum, cele două românce se tem că vor fi ucise din răzbunare.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *