Games

Code name: The Shadow, în curând, un joc pe PC

Jim, alias The Shadow, se trage din secta asasinilor. Strămoșii lui au trăit la finele secolului al XI-lea, undeva în munții din nordul Iranului, mai exact în cetatea Alamut, bastionul unei ramuri religioase șiite, al cărei mentor a fost Hasan ibn Sabbah, fondatorul celei mai temute societăți secrete din lume!

Lucrează pentru diferite servicii secrete. Este un lup solitar, trimis oriunde pe glob să rezolve misiuni extrem de complicate. Vorbește araba, farsi, franceza, engleza și limbi slave. Numele lui de cod este “The Shadow”, Umbra.

shadow 1024x583

Este un seducator, un libertin, un altruist, dar și un asasin. Este înalt, alură de luptător, ochi pătrunzatori! Este greu să-i infrunți privirea! În ciuda durității sale, vocea îi este mereu blândă. Este un luptător din naștere. De mic a cochetat cu moartea. Îi cunoaște viclenia! Știe că e pândit din umbră, pentru că el însuși acționează ca o umbră! Din noaptea în care familia i-a fost asasinată, a disparut fără urmă o bună perioadă de timp…

The Shadow, după numele său adevarat, Jim Sabbah, nu este un simplu mercenar. Nu semnează contracte doar din motive financiare – (crește în secret o fetiță, care, cândva, i-a salvat viața), – ci doar dacă e sigur că acea misiune servește umanității.

Vezi trailer AICI

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts