Actualitate

Un tânăr își dedică timpul pentru a schimba opinia lumii despre Poliție și pentru a ajuta oamenii

Un tânăr din Ialomița își dedică o mare parte din timpul lui administrând o pagină de Facebook cu informații utile, acțiuni ale Poliției și alte evenimente, pentru a ajuta atât lumea, dar și pentru a schimba în bine părerea oamenilor despre forțele de ordine.

Ionuț Sârbu, un tânăr din Ialomița, a început, în urmă cu aproximativ doi ani, să administreze o pagină de Facebook, postând diverse informații utile pentru persoanele din județ și nu numai.
Totul a pornit ca o joacă, din dorința de a face ceva util pentru oameni dar și din admirația pe care a avut-o dintotdeauna pentru polițiști.

“De când eram mic visam să mă fac polițist! Mereu i-am admirat pe cei ce poartă uniforma dreptății! Din păcate. situația familială nu mi-a permis să ma pregătesc pentru a urma o școală în acest domeniu”, povestește Ionuț.

După o perioadă în care a postat informații adunate de pe diverse site-uri oficiale, Ionuț a fost contactat chiar de șeful Biroului de Ordine Publică din Fetești, care i-a propus o colaborare.

În perioada pandemiei tânărul a susținut fiecare acțiune desfășurată împotriva răspândirii coronavirusului, ba chiar a fost implicat în organizarea unui eveniment la care au participat mai multe cadre ale M.A.I. care au cântat imnul României în fața spitalului din Fetești: “A fost un moment emoționant pentru toată lumea! ! Imnul național al României a răsunat la Spitalul Municipal “Anghel Saligny” din Fetești, în semn de mulțumire pentru eforturile depuse de cadrele medicale care au pe mână destinele pacienților infectați cu temutul virus”.

Colaborarea lui Ionuț s-a extins, participând acum și la acțiuni ale IGPR din București.

“Mă bucur enorm că pot fi aproape de polițiști! Chiar dacă nu port uniforma, uneori chiar simt că fac parte din echipa lor. Vreau să îi felicit pe toți, pentru că sunt niște oameni extraordinari, care muncesc pentru noi, pentru binele nostru. Nu este un lucru ușor!”, spune Ionuț, admirația și entuziasmul citindu-i-se în privire.

Pagina de facebook se cheamă Info Trafic Fetești – Ialomița și poate fi accesată aici https://www.facebook.com/Infotraficfetesti/?ref=page_internal.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *