News

Un român implicat într-o răfuială armată în Italia, prins la Băilești. Asupra lui s-a găsit un pistol cu glonț

Un incident șocant a avut loc în urmă cu o săptămână, în provincia Foggia. Indivizi necunoscuți au blocat un italian în trafic și au deschis focul asupra mașinii sale. Din fericire, proiectilele au lovit doar caroseria, fără să-l rănească pe șofer. Ulterior, atacatorii au fugit.

Carabinerii au încercuit rapid zona și au găsit la fața locului mai multe tuburi de 9mm, două bâte și cutia unui pistol.

După vizionarea camerelor de supraveghere din zonă, anchetatorii italieni au trimis pozele suspecților implicați în atac, interpolului. Omologii români aveau sa-l identifice rapid.

83765e68 0df3 4ad8 91ae db8f9a2cb1fa rotated
Arma folosită în atacul din provincia Foggia, găsită în Băilești

Suspectul a fost găsit în Băilești. În urma percheziției efectuate la locuința acestuia, poliţiştii au găsit o armă letală, un încărcător aferent armei, în care se aflau patru cartușe, iar într-un portofel au fost găsite alte 15 cartușe.

4ed87fc1 3b90 49c6 be52 153c62c41afa rotated
16bfe51b bd42 44a5 95c6 e66c311c390e

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul intrase în România de doar câteva zile. A fost arestat pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată cu arme şi nerespectarea regimului armelor și muniţiilor.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *