International

Un român de 23 de ani șochează Spania!

A tranșat-o pe mama copilului său cu drujba!

Un tânăr din România a șocat Spania după ce și-a ucis iubita, a tranșat-o și apoi a aruncat părți din cadavru în mai multe locuri. După crimă, tânărul a încercat să le spună rudelor că Rocio Caiz ar fi fugit cu un iubit secret. Ba chiar a avut curaj să apară în fața camerelor de filmat să se victimizeze și s-o implore pe fată să se întoarcă acasă!

Rocio Caiz Pozo Martin Jara 1581451936 139711479 667x375
Rocio Caiz Pozo a dipărut fără urmă în data de 2 iunie 2021

Rocio Caiz Pozo, în vârstă de doar 17 ani, a fost văzută ultima dată, în după-amiaza zilei de 2 iunie, în provincia Sevillia. Un șofer de taxi avea s-o ducă din orașul ei, Martin de la Jara, în localitatea Estepa.

Aici a fost așteptată de fostul ei iubit, Adrian, un român în vârstă de 23 de ani. Rocio Caiz Pozo și Adrian aveau un bebeluș de numai 4 luni. Tânara a decis să se despartă de concubin, imediat după nașterea copilului, din cauza violențelor conjugale.

Motivul vizitei în localitatea Estepa a fost căruciorul bebelușului de care avea nevoie. Din acea zi, tânara a dispărut fară urmă.

În data de 4 iunie, la cinci și un sfert dimineața, sora sa primește pe telefon un mesaj… interesant. Este anunțată de sora sa dispărută, că aceasta a întâlnit un băiat cu care chiar dorea să se căsătorească. Urma să plece împreună cu el să culeagă usturoi în Badajos. Tot în acest mesaj, fata a anunțat că a reușit să ia 300 de euro de la Adrian, fostul ei concubin, și că se va întoarce peste câteva luni. O ruga chiar să aibă grijă de copil pâna la revenirea ei.

Polițiștii spanioli, care erau deja în stare de alarmă, au realizat că aceste mesaje sunt îndoielnice și au bănuit că au rolul de a-i deruta și îndrepta către o pistă falsă.

În felul acesta, românul a devenit principalul suspect în cazul dispariției tinerei fete din Spania. Nici măcar familia copilei nu a crezut ceea ce era scris în mesaje. Mama, bunica și sora tinerei dispărute nu au crezut că mesajele au fost scrise de Rocio, cu atât mai puțin faptul că, aceasta părăsea un bebeluș care nu avea decât 4 luni.

Cazul a fost imediat mediatizat în Spania, părinții acuzându-l pe tânărul român în mod direct de răpirea tinerei fete.

Ucigașul tinerei fete (vezi video), chiar a declarat jurnaliștilor că este complet nevinovat. Cu o stăpânire de sine nemaipomenită, Adrian a oferit și un interviu televiziunilor spaniole, în care a susținut că este complet nevinovat. Mai mult, o implora pe Rocio Caiz să se întoarcă acasă!

Vigilența polițiștilor spanioli și-a spus cuvântul! Au început să îl urmărească în mod discret, și să monitorizeze toate aparițiile în presă ale românului suspect.

asasinul dus in catuse Copy
Românul le indică anchetatorilor unde a aruncat părți din trupul fetei

Pentru că a simțit pericolul, în data de 10 iunie, ucigașul român a mers la o Secție a Gărzii Civile și, în prezența unui avocat, a mărturisit în cele din urmă crima. A povestit anchetatorilor că a ucis-o pe tânăra fată în noaptea de 2 spre 3 iunie,  cu o drujbă.

televiziunile vforbesc de crima 1
Această crimă, de o cruzime ieșită din comun, a șocat opinia publică.

Din păcate este român și nu are decât 23 de ani. Nici vârsta, nici existența unui copil mic, nici vremurile actuale nu l-au oprit să comită o crimă care a îngrozit o lume întreagă, la o vârsta atât de mică. Pot fi consecințele unei vieți lipsite de satisfacții, ale grijilor financiare mari, ale lipsei de educație sau este vorba despre o persoană cu probleme grave psihice, care ar fi trebuit internată într-o instituție specializată până să comită o asemenea nenorocire? 

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *