Anchete

Un nou caz Dincă?

Aproape de București, o nouă tragedie avea să tulbure România: Mirela Gheorghița Bîtfoi, o femeie de 38 de ani, a cărei dispariție zguduitoare a fost anunțată pe 6 martie, este găsită fără viață, în condiții macabre, pe marginea autostrăzii A1. Ultimul capitol din viața ei zbuciumată s-a încheiat într-un mod cumplit, trupul ei fiind descoperit tranșat într-un câmp lângă Uliești, Dâmbovița.

politia.remini enhanced
Anchetatorii au descins în această dimineață la principalul suspect

După sute de ore de analiză a înregistrărilor video stradale și interogări ale martorilor, cercul suspecților s-a restrâns. Astăzi, investigația a dus la o locație nefastă – o fabrică de mobilă dezafectată, unde au fost găsite urme de sânge și o sârmă cu care Mirela ar fi fost legată. Principalul suspect? Un cetățean străin, stabilit de peste 20 de ani în România. Vecinii descriu locuința acestuia ca pe o fortăreață burdușită de camere de supraveghere, o casă plină de secrete…

214550175 272295218000806 4427444542234301643 n
Într-un ultim apel telefonic cu sora sa, Mirela a menționat o întâlnire misterioasă

Mirela Gheorghița Bîtfoi a trăit sub umbra unei relații toxice, luptând să găsească libertatea dincolo de zidurile opresiunii. Victima unei vieți pline de abuzuri, ea a obținut anul trecut un ordin de protecție împotriva partenerului său, care nu doar că o abuza fizic, dar o și forța să se prostitueze. A încercat să-ți refacă viața, să-l uite, doar că destinul crud avea s-o trimită în brațele unui monstru. 

În ziua dispariției, Mirela i-a spus surorii sale că se va întâlni cu cineva, dar detaliile întâlnirii au rămas neclare. Aceasta a fost ultima ei conversație cunoscută, ultimul fir de voce înainte de a deveni tăcere.

Pe lista suspecţilor s-a aflat inițial şi fostul ei iubit, alături de care a trăit opt ani. Însă, în urma investigaţiilor, se pare că acesta nu ar avea legătură cu crima. Ancheta continuă!

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *