News

Un afgan căutat pentru un omor comis în Timișoara, prins pe aeroportul din Atena. Ucigașul era dat în urmărire internațională de 3 luni

Ucigașul era dat în urmărire internațională de 3 luni,

În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile din România și autoritățile din celelalte state membre UE, seara trecută, a fost reținut, în Grecia, un bărbat, cetățean afgan, urmărit la nivel internațional, pentru omorul comis în Timișoara, acum 3 luni.

Schimbul de date și informații a fost realizat prin Biroul SIRENE – Centrul de Cooperare Polițienească Internațională al I.G.P.R.

În data de 19 aprilie, două grupuri de migranți afgani s-au încăierat în zona Gării de Nord din Timișoara. Bilantul: un  mort, un altul rănit grav. Criminalul a fost identificat ușor, pe baza camerelor de supraveghere din zon[, dar reușise deja să fugă din țară.

În continuare, urmează a fi derulată procedura de predare, prin Ministerul Justiției. După aprobarea predării, o escortă a Poliției Române se va deplasa în Grecia, pentru a îl aduce în țară, în vederea continuării cercetărilor în cadrul dosarului penal.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *