Breaking News

Trupele speciale ale Poliției Române au luat cu asalt locuințele clanurilor Duduianu și Rinu

Poliţiştii au descins în forţă la mai multe locaţii din Bucureşti şi Ilfov, la locuinţele membrilor grupărilor Duduianu şi Rinu, implicaţi în conflictul sângeros de săptămâna trecută. Fratele lui Emi Pian, Ciprian, a fost ridicat de mascați și dus la audieri.

Comunicatul Parchetului Capitalei:

În cauza având ca obiect infracţiunea de omor comisă asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei.

Liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane în timpul unei partide de barbut. Principalul suspect în acest caz, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.

Anchetatorii nu exclud nici ipoteza unui asasinat la comandă, mai ales că rivalii Duduienilor l-au amenințat pe lider cu moartea de o jumătate de an.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts