Police Story

Tranzacţie de droguri cu glonţ pe ţeavă. Captura: Traficant “greu” în Europa, kilograme de droguri, armă letală, sume importante de bani

În ziua de 21.11.2019, polițiștii antidrog din Capitală au executat un flagrant spectaculos, ocazie cu care l-au prins pe unul dintre cei mai importanți traficanți din Europa, chiar în timp ce vindea 5 kilograme de cannabis, pentru care tocmai încasase 16.000 de euro.

În momentul tranzacției, traficantul era pregătit pentru o eventuală ripostă, având la îndemână (în cotiera bolidului de lux) o armă de foc cu glonț, letală, încărcată, în care se aflau 5 cartușe.

Asupra traficantului s-au găsit și ridicat 16.300 € și 595 de lei, susceptibili a proveni din traficul de droguri.

De asemenea, a fost ridicat pentru cercetări un autoturism de lux, în valoare de 50.000 de euro.

În trecut, traficantul a fost condamnat in Franța la 10 ani de închisoare pentru trafic internațional de droguri, în cantități mari. El era cunoscut ca unul dintre cei mai importanți traficanți europeni care aprovizionau cu cannabis adus din Spania mai multe state europene.

Pe parcursul anchetei, în cauză, în luna octombrie, au fost mai capturate alte 6 kilograme de cannabis, fiind arestate atunci două persoane.

În total, pe piața neagră, drogurile valorează peste 110.000 de euro.

Bărbatul a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținerea, portul, precum și orice operațiune privind circulația armelor letale și a muniției.

În operațiune se continuă activitățile.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts