Special

“The Simpsons” – un serial care face profeții?

O întreagă isterie s-a creat în mediul on-line privind predicțiile care apar în celebra serie animată “The Simpsons”! Pe internet, zeci de articole vin să întărească teoria conform căreia această serie animată face “profeții”. Fanii serialului au scris că până și pandemia de coronavirus a fost prezisă de seria “The Simpsons” încă din 1993.

predictii simsons 1024x572
Serialul de animație a prezis alegerea lui Donald Trump încă din anul 2000

Iar șirul de coincidențe continuă. Alegerea lui Donald Trump ca preşedinte al Statelor Unite, în 2016, a fost „anunțată” de serialul de televiziune în urmă cu 16 ani, în episodul „Bart to the Future” din sezonul 11.

Un alt eveniment politic major, care pare să aibă corespondent în seria animată, este alegerea Kamalei Harris – anul trecut, în funcția de vicepreședinte al Statelor Unite.

Untitled 1 1024x577
Simplă coincidență sau predicție?

Kamala Harris a purtat exact același costum violet, inclusiv un colier cu perle, identic cu cel din desenul animat. “Coincidențele sunt prea mari” – susțin fanii seriei!

“The Simpsons” este cel mai prolific serial de animație american, având în prezent 31 de sezoane și peste 600 de episoade. Primul episod a apărut în data de 17 decembrie 1989.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *