Anchete

Spania Un român riscă 64 de ani de închisoare!

Un român, în vârstă de 37 de ani, este considerat un adevărat monstru. Timp de șapte ani, el a agresat sexual mai multe femei, după ce în prealabil le adormea cu o substanță sedativă. Apoi, filma scenele oribile și le trimitea videoclipurile sexuale victimelor. Anchetatorii spanioli au reușit să-i probeze până în prezent cinci violuri.

Sălbaticul din Est

Cazul este pe prima pagină a ziarelor din Spania din cauza violentei cu care românul isi ataca victimele. Potrivit rechizitoriului, bărbatul ar fi agresat prima femeie acum mai bine de 10 ani, când s-a apropiat de ea pe o stradă, din oraşul spaniol Andoain. I-a pulverizat spray cu piper în ochi şi a aruncat-o la pământ. Cu o cruzime de nedescris, a abuzat-o sexual în plină stradă, iar victima a scăpat din mâinile individului doar după ce i-a spus că are SIDA.

1 1
Românul, în vârstă de 37 de ani, a șocat opinia publică

O lună mai târziu, bărbatul a atacat din nou. A lovit o fată cu pumnul în faţă într-o zonă mai puţin circulată a autostrăzii din zona localităţii Tolosa. Victima s-a luptat cu agresorul şi a reuşit în cele din urmă să scape cu fuga. Pe 22 septembrie 2013, românul a recidivat. A agresat sexual pe stradă o femeie din oraşul Anoeta, după ce  a adus-o în stare de inconştienţă, folosind  o batistă înbibată cu o substanţă sedative.

Cum nu a fost prins, românul a dat alte atacuri, folosind același mod de operare. Toate victimele au fost violate în timp ce erau în stare de inconștiență.

La percheziția informatică s-au găsit toate probele violurilor

Polițiștii spanioli au confiscat din casa românului un laptop, precum şi mai multe stickuri de memorie, care conţineau fișiere audio și video cu ororile comise . După ce au analizat imaginile, anchetatorii au identificat alte patru femei pe care acesta le-a agresat în mai multe rânduri şi care nu figurau în dosarele de anchetă. Una dintre femei a fost abuzată de 11 ori, potrivit imaginilor pe care chiar românul le-a filmat.

3
La percheziția informatică s-au găsit toate probele ororilor

Monstrul și-a recunoscut faptele

Pus în fața dovezilor, românul și-a recunoscut faptele, însă a susținut că nu își mai amintește nimic pentru că era sub influența alcoolului și a drogurilor.

Conforma anchetatorilor, violatorul în serie își alegea victimele de aceeași naționalitate. Femeile erau chiar prietene sau rude ale colegilor săi de serviciu. Ultima victimă a fost atacată în anul 2019.

Cazul acestui bărbat din est a șocat opinia publică, fiind amplu dezbătut în presa din Spania. Românul riscă acum pedepse cumulate de până la 64 de ani de închisoare.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *