Actualitate

Șocant/Bâtran de 69 de ani din Dolj, arestat pentru acte sexuale cu minori!

Timp de 3 ani, un bătrân din comuna Verbița, județul Dol, a întreținut relații sexuale cu două surori de 14 și 16 ani.  Cu ultima are și un copil, în vârstă de 1 an. Polițiștii au intrat pe fir și astfel coșmarul copilelor a luat sfârșit.

Potrivit unui comunicat al IGPR, în urma cercetărilor desfăşurate de ofițerii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. din Craiova, un bărbat, de 69 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracțiunea de act sexual cu un minor în formă continuată.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în perioada 2017-2019, bătrânul a întreținut relații sexuale cu două minore, în vârstă de 14 și 16 ani, ambele din comuna Verbița.

De asemenea, în urma actelor sexuale, minora de 16 ani a rămas însărcinată şi a dat naştere unui copil, care în prezent are vârsta de un an.

Astfel, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar apoi, tot în cursul zilei de ieri, Tribunalul Dolj a dispus față de acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts