Anchete

Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Capitalei lovește cu precizie în traficanții de arme!

Polițiștii bucureșteni au efectuat o captură impresionantă de arme, în urma unor ample percheziții, desfășurate în 4 județe și în București. Dosarul ofițerilor de la S.A.E.S.P București a fost deschis în luna februarie a acestui an, când au primit informații că mai multe persoane specializate în comiterea de infracțiuni ar fi achiziționat arme și muniție de la o persoană din județul Galați.

Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Capitalei este o structură care se ocupă de controlul armelor deținute legal, dar totodată dispune și de ofițeri specializați în combaterea traficului ilegal de arme și muniție. Practic, orice tranzacție ilegală de arme ajunge în timp operativ la “urechile” aceastei structuri de forță.

În urma operațiunii din această dimineață, au fost depistate 10 arme deținute ilegal, precum și sute de cartușe.

WhatsApp Image 2020 07 22 at 14.55.27

România are cea mai aspră lege a armelor din Europa, mai ales în privința posesiei, portului, cumpărării și vânzării, iar traficul ilegal este o prioritate pentru Poliția Română.

Despre armele găsite la descinderile de la Neamț, citiți aici!

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts