Actualitate

Președintele României solicită șefilor Ministerului de Interne să explice public imaginile în care mai mulți polițiști apar la o întâlnire de noapte cu liderii clanului Duduianu

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seară că le va cere reprezentanților Ministerului de Interne și ai Poliției să „explice public” imaginile în care mai mulți polițiști apar la o întâlnire de noapte cu liderii clanului Duduianu.

Președintele României, Klaus Iohannis:

Cred că aceste chestiuni pot fi explicate cel mai bine de cei în cauză, șefii Ministerului Administrației și Internelor și șefii Poliției. Și atunci se vor lămuri lucrurile și în spațiul public.

Nu mai tîrziu de ieri, menționam într-un articol că “cei din Poliția Română ar trebui să iasă cu un comunicat, să lămurească toate aceste aspecte, pentru că orice tăcere lasă loc intepretărilor fantasmagorice”.

Untitled 15

Președintele României a mai spus că i-a cerut ministrului de Interne Marcel Vela să lămurească opinia publică cu privire la prezența poliției la priveghiul unui interlop ucis de membrul unui clan advers.

Președintele României, Klaus Iohannis:

Am cerut explicații ministrului de Interne cu mult timp înainte să se publice aceste lucruri. Am primit explicațiile, dar nu cred că e rolul meu să explic în detaliu ce s-a întâmplat acolo. Consider că este nevoie de explicații clare, publice din partea șefilor din Ministerul Afacerilor interne. Le voi solicita să vă explice public despre ce a fost vorba.

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. Moartea acestuia a fost pe punctul de a declanșa un război sângeros între clanurile interlope.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts