Anchete

Presa din Cehia despre escrocii români: acești oameni sunt absolut dezgustători, se prefac că sunt surzi pentru a strânge bani doar pentru ei!

Mai mulți români care au invadat străzile din capitala Cehiei și care pretindeau că strâng fonduri pentru copiii cu dizabilități, au fost demascați de o echipă de jurnaliști. La vederea camerelor de luat vederi, escrocii au devenit violenți. Imaginile, au fost ulterior postate pe Youtube, însoțite de un text de avertizare: Călătoriți în Europa? Vă rugăm să fiți la curent cu această înșelătorie“.

Românii au fost supravegheați mai multe zile la rând și filmați când cereau trecătorilor diverse sume de bani, pretinzând că sunt surzi. Ca să fie cât mai credibili se făceau că trec într-un tabel numele donatorilor, orașele de unde vin, sumele și chiar îi puneau să semneze. Când au văzut camera de televiziune, românii au început să devină violenți.

Untitled 4

Întreaga operațiune de demascare a escrocilor români a fost postată pe YouTube de un jurnalist ceh. El le recomandă turiștilor să urmarească acest videoclip pentru a nu fi înșelați. Călătoriți în Europa? Vă rugăm să fiți la curent cu această înșelătorie! Urmăriți videoclipul complet pentru a evita să cădeți în plasa lor. Acești oameni sunt absolut dezgustători, se prefac că sunt surzi pentru a strânge bani doar pentru ei. Nu fac parte din nicio Fundație de caritate. – este textul care însoțește videoclipul!

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts