Anchete

Portretul robot al fetiței ucise în Arad a fost refăcut!

Micuța a murit cu un fir de păr în mână, lung de 22 de cm

Polițiștii criminaliști au reușit să refacă construcția feţei. Acum, ei fac apel la populație să-i ajute să identifice cadavrul. Micuța, a fost omorâtă, aruncată pe un câmp din cartierul arădean Bujac, apoi incendiată. Victima are aproximativ 5-6 ani, 1,10-1,20 m înălţime, ochi căprui, păr şaten lung de aproximativ 25 cm.

c2g9N2QxMDRmNGRhOGM4MTI4ODI5YjYxYzZiMDE1YzFkOTc.thumb
FOTO: Parchetul Tribunalului Arad

Anchetatorii au stabilit că victima este de sex feminin, cu o vârsta cuprinsă între 5-6 ani. Moartea a fost violentă şi s-a datorat unui traumatism cranio-cerebral acut cu prezenţa unui hematom subdural. În raport nu se menționează dacă există urme de viol.

c2g9MDBhYWY1NDQ1MTcwYzIzMmQ4OTlkNWEwNjViN2U4YzU.thumb
FOTO: Parchetul Tribunalului Arad

De la faţa locului au fost prelevate mai multe urme, importante pentru anchetă: depozit subunghial de la ambele mâini şi de la piciorului drept, un fir de păr de cca. 22 cm, identificat în pumnul închis al mâinii drepte, articolele de îmbrăcăminte, parţial afectate de foc, elastic pentru prinderea părului și piese osoase carbonizate.

Descoperirea macabră a fost făcută de un bărbat care își plimba câinele, în data de 30 octombrie. Îngrozit, omul a alertat poliția. Până în prezent, nimeni nu a semnalat dispariția vreunui copil din zonă.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *