Anchete

Poliția din Staffordshire, UK/ Apel către românii care pot oferi date cu privire la un omor petrecut în Burton-on-Trent

În vârstă de 44 de ani, Stan Băcioiu, un vrâncean din comuna Jitia, care se stabilise în Anglia, avea să sfârșească tragic, după ce a fost bătut cu bestialitate de persoane necunoscute – se arată într-un articol publicat de Jitia Press, citând surse din Poliția Staffordshire.

Ancheta autorităților din UK a început în data de 22 noimebrie, 2019, seara. Românul se întorcea de la muncă, când pe Uxbridge Street a izbucnit un conflict spontan între mai mulți indivizi. Bietul om a fost prins în mijlocul încăierării, bătut cu bestialitate și lăsat să agonizeze pe asfalt. Atacatorii au fugit ulterior din zonă. Un martor a descoperit trupul românului și a sunat la ambulanță. O săptămâna mai târziu, Stan Băcioiu avea să moară pe un pat de spital, ca urmare a rănilor grave suferite la cap. Doi copilași au rămas fără tată!

poza
Poza românului care apare în comunicatul Poliției din Staffordshire

Polițiștii din UK au vizionat toate camerele de supraveghere din zonă și deja au un cerc de suspecți. Ei au informații că autorii acestei crime s-ar afla în momentul de față pe teritoriul României, în Mizil, Prahova.

Oricine deține informații suplimentare despre acest caz, le poate raporta, sub protecția anonimatului la portalul online 

https://mipp.police.uk/operation/STAFFS20G01-P01, fie trimițând un mesaj via Facebook sau Twitter, cu menționarea numărului incidentului: 841 din 22 noiembrie.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts