Actualitate

Percheziții în Buzău și Prahova pentru prinderea unui proxenet. Au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere

Polițiștii din Buzău și Prahova au efectuat patru percheziții la mai multe imobile folosite de un bărbat bănuit de proxenetism. Au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere.

La data de 13 ianuarie a.c., polițiști ai inspectoratelor de poliție județene Buzău și Prahova au efectuat patru percheziții domiciliare la mai multe imobile utilizate de un bărbat de 32 de ani, din județul Buzău, bănuit de comiterea infracțiunii de proxenetism.

Au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere, toate persoanele fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, pentru continuarea cercetărilor.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada mai 2020 – ianuarie 2021, bărbatul ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două tinere, în vârstă de 25, respectiv 29 de ani, în imobile din Craiova, Ploiești, Cluj și Timișoara, obținând diferite sume de bani și alte foloase necuvenite.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat bani, mai multe medii de stocare și resturi de materie vegetală de culoare verde, uscată, o sabie, precum și mai multe dispozitive confecționate artizanal. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism de lux.

Faţă de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunerea de sesizare a instanței de judecată, pentru luarea măsurilor legale.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts