Anchete

Pedofilul din Dolj este tatăl viceprimarului din Verbița!

Bătute, amenințate cu moartea și șantajate să întrețină relații sexuale cu acest bătrân de 69 de ani. Vreme de doi ani, două surori minore din comuna Verbița, județul Dolj au trăit iadul. Culmea e că totul s-ar fi întâmplat la îndemnul mamei lor, care primea bani pentru ţigări şi băutură de la bătrânul cu porniri bolnave. O anchetă realizată de Știrile Kanal D!

pedofil
În sufletul ei de copil se ascund multe traume

Corina este una din victimele acestui pedofil. O copilă, peste care maturitatea s-a aşternut mult prea devreme. Vorbeşte cu puterea unui adult, capabil să-și crească pruncul nedorit, sosit pe lume dupa ce a fost violata ani la rand de un bătrân cu părul alb. Încearcă să ne zâmbească, însă pe chip îi apare doar o grimasă.

-Reporter Kanal D: Ce s-a întâmplat la magazin, ce v-a spus el?

-Corina: Că ne face ce vrem noi, ne cumpără ce vrem noi şi… Am rămas gravidă cu copilul şi nici acum nu mi-a dat nimic la copil.

Fata provine dintr-o familie destrămată, cu 6 fraţi, astfel că neajunsurile şi frica i-au pecetluit gura atunci când a trebuit să-l reclame pe agresor. Corina avea doar 15 ani când a fost forţată de mamă să întreţină relaţii sexuale cu bărbatul cu 55 de ani mai în vârstă. Toate scenele crunte se petreceau la magazinul lui din sat, unde individul îşi ademenea victima cu promisiuni. Dacă fata se opunea, era redusă la tăcere prin ameninţări şi bătăi.

Ca și cum drama pe care Corina o trăia zilnic nu ar fi fost de ajuns, sora ei, mai mică cu 2 ani, a trecut prin aceleaşi umilinţe. Si tot gravida a ramas cu acelasi monstru. Mătuşa lor a fost cea care a luat-o în grijă pe sora Corinei, acum în vârstă de 16 ani, dar şi pe cei doi bebeluşi de doi, respectiv un an.

pedofil 1
În această comună își are domiciliul monstrul!

Dosarul a ajuns pe masa procurorilor DIICOT şi al poliţiei din Dolj, care l-au şi arestat pe individ pentru infractiunea de act sexual cu un minor in forma continuata.

Între timp, mama celor două surori a fost reclamată de fete şi că le-ar fi obligat luni la rând să se prostitueze într-un hotel din Craiova, în perioada 2017-2019. Poliţiştii au verificat pista, însă, în lipsa dovezilor, femeia nu a fost pusă sub învinuire.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts