Breaking News Police Story

OPERAȚIUNE SPECTACULOASĂ A OFIȚERILOR DE LA BRIGADA DE POLIȚIE TRANSPORT BUCUREȘTI

Vestitul hoț “Titi Dumnezeu”, prins în flagrant!

Este vorba despre o nouă metodă de escrocare descoperită de infractori prin care aceștia pot obține sume frumoase de bani. Persoanele pretind că vând lozuri în plic. Acestea, bineînțeles sunt câștigătoare! Pentru a reuși, infractorii au lozuri în plic pregătite cu câștiguri foarte mari, mașini Dacia Logan, sume de bani uriașe 30.000 de lei sau chiar mai mult.

ef8098b9 9a80 469f a69f c18b81e89ee4
3920d6cf 4166 47b0 8de2 bb39cf162b0f

 Încep prin a vinde lozuri în plic în locuri publice. Apoi, apar alte persoane cu ecusoane, care pretind că sunt salariați ai LOTERIEI NAȚIONALE. Pe ecuson este trecută funcția, care poate fi chiar de șef. Apoi, bătrânul sau persoana escrocată, este anunțată că pentru revendicarea marelui câștig, trebuie să prezinte actul de identitate sau alte tipuri de documente. În felul acesta, infractorii ajung cu ușurință în locuința bătrânilor și aici încep să facă dezastru, chiar sătreacă la acte de violență.

          Sumele de bani obținute nu sunt mici în foarte multe cazuri! Spre exemplu, un bătrân în vârstă de 86 de ani a fost astăzi victima unor astfel de infractori în Sectorul 4 din București. Aceștia au reușit să sustragă de la bătrân suma de 3500 de lei. Capul acestei grupări este un intelorp cunoscut în mediile criminale sub porecla de “Titi Dumnezeu“. 

          Astfel de infractori recurg la acte de violențe pentru a-și atinge scopul! Este bine să vă atenționati rudele, soția și copiii!!

Dacă ai o știre sau o propunere pentru o investigație, trimite-mi un mesaj la adresa contact@christiansabbagh.ro. Te voi contacta în cel mai scurt timp.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *