Actualitate

O tânără din Botoșani a câștigat un concurs internațional de fotografie – FOTO

Cristina Venedict a câștigat premiul „National Award” în cadrul concursului 2021 Sony World Photography, cu o fotografie inspirată de pandemie și efectul ei asupra oamenilor.

În cadrul competiției au participat 53 de țări, iar în cazul României juriul a evaluat peste 5.000 de imagini.

World Photography Organization și Sony România au anunțat că anul acesta câștigătoarea National Award, în cadrul Sony World Photography Awards 2021, este Cristina Venedict.

Peste 330.000 de imagini, din 220 de teritorii, au fost înscrise la Sony World Photography Awards 2021. Dintre acestea, peste 165.000 au fost încadrate în competiția Open (din care au fost selectați și câștigătorii National Award).
Imaginea câștigătoare poartă denumirea ”Solitude” și este încadrată la categoria Creativitate a competiției Open.

În calitate de câștigătoare a National Award în România, Cristina Venedict primește echipament fotografic profesionist din partea Sony, pentru dezvoltarea de proiecte viitoare.

Cristina Venedict nu este la primul premiu internațional, lucrările artistei din Botoșani fiind apreciate în numeroase competiții. În 2016, Cristina Venedict a câștigat Romania National Award, în cadrul aceluiași concurs Sony World Photography Awards 2016, cu fotografia “În adâncime”.

Mai multe imagini aici

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *