O româncă îi calcă pe urme reginei Sudului, de pe Netflix. Doar la un singur transport a traficat peste 685 de kilograme de cocaină!
Susțineți un proiect editorial independent!La 45 de ani, o româncă a reușit să clădească o afacere cu multe zerouri: firme, terenuri, imobile, mașini de lux. Era un model de succes în Crevedia, județul Dâmbovița. Până ieri, când ofițerii de la crimă organizată, în cooperare cu polițiștii din Belgia, au descins la sediile firmei ei din România. Acuzațiile sunt extrem de grave: trafic internațional de droguri  

Ofițerii de la Crimă organizată din Dâmbovița au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară, la un imobil și patru societăți comerciale, din localitatea Crevedia. Perchezițiile au vizat documentarea activității infracționale a unei femei, de 45 de ani, administrator al unor societăți comerciale, bănuită de comiterea infracțiunii de complicitate la trafic de droguri de mare risc. Românca este cercetată și de autoritățile belgiene.

În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat un pistol, au instituit măsuri asiguratorii asupra unui autoturism de lux, unui imobil și două terenuri.

Investigația penală vizează importul de substanțe narcotice prin portul Anvers și participarea la o organizație criminală. Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 20 iunie 2020, în vamă, în timpul controlului unui container, importat de o societate comercială, au fost descoperite 685,60 de kilograme de cocaină.

Acțiunea a fost realizată în baza delegării D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, prin intermediul unui Ordin European de Anchetă dispus de autoritățile din Belgia, într-o cauză penală în care sunt efectuate cercetări, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic internațional de droguri de mare risc și spălare de bani.

La activități, au participat doi polițiști din cadrul Poliției Federale Belgiene din Antwerp – Unitatea Antidrog.

Christian Sabbagh Administrator
Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
follow me
Articole recente
Ultimele articole

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here