Police Story

Legea nescrisă a străzii

Într-o lume în care tinerii trăiesc mai mult virtual și, frecvent, aleg să se refugieze în droguri și în alte dependențe, 25 de studenți de la Facultatea de Drept, Academia de Poliție, Politehnică și ASE au avut o cu totul altă preocupare: au realizat un proiect cinematografic deosebit din care a rezultat filmul artistic, Legea nescrisă a străzii, o poveste despre rețele de traficanți de droguri din București.

Producția este un veritabil film de acțiune, în care polițiștii antidrog luptă cu traficanții de droguri, pe străzile din capitală. Pelicula are tot ceea ce îi trebuie unui film polițist: urmăriri, flagrante, reglări de conturi și împușcături în plină stradă din care învingători ies bravii polițiști de la antidrog.

Filmul este povestea unei importante rețele piramidale de traficanți de droguri, cu ramificații în America de Sud, care domină piața de distribuție a cocainei din București, grupare căreia polițiștii i-au venit de hac, arestându-l pe unul dintre lideri.

legea nescrisa 3 1024x536
La anchetă se fac multe destăinuiri…

Pelicula, care abundă de entuziasmul și pasiunea studenților implicați, durează 50 de minute, a fost realizată cu buget zero și nu urmărește niciun scop comercial, fiind doar un proiect ce vrea sa sprijine activitatea preventivă pe linie antidrog.

Filmul a fost lansat la începutul anului, în cinematograful unui complex comercial din capitală și poate fi vizionat pe canalul YouTube.

In acest proiect, studenții au fost încurajați de prietenul meu de o viață, comisarul Cătălin Țone, șeful adevăraților polițiști antidrog din capitală, care este și profesor la Academia de Poliție.

Cătălin este cunoscut publicului ca fiind autor de cărți, ultima publicație fiind “Ayahuasca, între mit și realitate”, lucrare inedită care a stârnit un viu interes printre cititori.

Mai multe detalii despre carte aici

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *