Actualitate

Italia/Româncă executată cu focuri de armă în plină stradă

O româncă stabilită în Italia a fost executată cu mai multe focuri de armă în plină stradă. Asasinul este fostul iubit, spun anchetatorii din peninsulă. Mihaela Apostolides și Francesco Borghesi se cunoșteau de cel puțin doi ani.

Era puțin trecut de ora 4 a după amiezii când martorii au auzit patru focuri de armă. Acela a fost momentul în care îndividul și-a împușcat iubita. Carabinierii i-au găsit trupul fără viață pe scaunul din dreapta șoferului. Criminalul era în parcarea unui supermarket din Cuneo. El a fost cel care a sunat la poliție. “Am omorât o femeie, am două arme la mine. Veniți să mă luați, pentru că nu mai rezist!”, ar fi spus acesta.

2 1

Francesco Borghesi le-a mărturisit anchetatorilor că s-a lăsat orbit de gelozie și de aceea ar fi ucis-o pe româncă. E militar de profesie și cu toate că își dăduse demisia în urmă cu doi ani, încă mai era deținător legal de armă.

1 7

Pe Mihaela, bărbatul a cunoscut-o într-un club, unde ea lucra, iar de ceva vreme se pare că între ei se înfiripase o relație amoroasă. Ea era din București, dar de câțiva ani se stabilise în Florența.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts