Actualitate

Îngerul ucis de iubitul mamei a fost condus pe ultimul drum!

Arad, 13 noiembrie. Un înger își ia rămas bun de la toți cei pe care i-a cunoscut în această viață, buni sau răi. Ceremonia de adio te face să lăcrimezi fără voie. Pe un sicriu de un alb imaculat, înconjurat de flori, stă scris un mesaj tulburător: “Sufleţel mic, te iubeşte mama”. Lângă coroana de flori stă o păpusă care parcă veghează somnul liniștit al îngerului. Este Elsa, jucăria ei preferată!

3 1 1024x571
Un mesaj tulburător…

Micuța Antonia a fost ucisă în urmă cu mai bine de două săptămâni, mai exact în data de 27 octombrie, de iubitul mamei sale, chiar în timp ce mama se afla la spital şi aducea pe lume un al treilea copil. Până acum, fetița nu a putut fi înmormântată pentru că anchetatorii nu au intrat în posesia analizelor ADN.

Procurorul de caz spune că săptămâna viitoare va finaliza dosarul și îl va trimite în judecată pe presupusul criminal. Acuzațiile sunt grave: omor și profanare de cadavre. În urmă cu doar cateva zile, flancat de forțe speciale ale poliției, ucigașul Antoniei a fost scos din arest și dus pe câmpul de lângă cimitir, unde a aruncat trupul fetiței, apoi l-a incendiat cu acetonă.

6 1024x568
Sub pază specială, suspectul este dus la reconstituire. În mână ține valiza în care a transportat trupul micuț al Antoniei.

A recunoscut totul! Le-a spus anchetatorilor că era drogat și într-o criză de nervi a ucis-o pe micuță, apoi a ascuns cadavrul într-o valiză, a chemat un taxi în care a urcat împreună cu fratele mai mic al Antoniei și au oprit pe un teren viran. Își cumpărase drogurile din banii de alocație ai celor doi copii!

Presupusul criminal va fi judecat pentru omor calificat și profanare de morminte. El riscă o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *