Anchete

În cazul incidentelor grave de la Bolintin Vale, șeful Poliției Române e tranșant: “vom sancționa orice abuz”

Urmare a evenimentelor petrecute pe raza localității Bolintin Vale, Inspectorul General al Poliției Române a dispus specialiștilor Direcției Control Intern să analizeze activitatea și managementul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.

Cazul respectiv a fost prelucrat cu toate efectivele de poliție, în vederea preîntâmpinării unor astfel de situații.  Totodată, precizăm că polițiștii sunt instruiți să aplice procedurile conform legislației actuale, cu respectarea drepturilor fundamentale ale omului.

De asemenea, Poliția Română sprijină instituțiile abilitate pentru clarificarea situației și va pune la dispoziția Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu toate documentele solicitate.

Asigurăm cetățenii că Poliția Română va sancționa orice abuz și va sesiza penal ilegalitățile, iar orice caz de discriminare și instigare la ură va fi temeinic investigat și sancționat.

Şeful Poliţiei Române, chestor principal Liviu Vasilescu

În această perioadă extrem de dificilă, prioritatea noastră este siguranța comunității și vom arăta, întotdeauna, toleranța zero față de faptele antisociale.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts