Actualitate

Imagini șocante dintr-un parc, unde un copil e trântit cu capul de pământ de un tânăr din Hunedoara

Astăzi, în jurul orei 15.50,  Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112,  despre faptul că un copil a fost trantit la pămant de un părinte in zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara. 

Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că in jurul orei 15:35 in timp ce se aflau langă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trantit la pământ.

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.

In urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat in varstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că in momentul in care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, in spatele blocului, s-a adus la acesta și intr-un moment de furie l-a trantit la pămant, după care a plecat.

In cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta in familie, iar persoana bănuită a fost condusă  la sediul Poliției,  urmand a fi dispuse măsuri  legale.

Conform unor surse, autorul este în anchetă la Poliția Municipiului Hunedoara, va fi reținut și mâine se vor face propuneri de arestare preventivă.

Aceleași surse spun că starea copilului trântit la pământ este stabilă, nu are leziuni traumatice osoase sau musculare, însă a rămas internat sub observație.


Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *