Anchete

Grupare de proxeneți din Măcin, Tulcea, destructurată de polițiști și procurori

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au pus în aplicare patru mandate de aducere, emise pe numele unei femei și a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 58 de ani, toți din orașul Măcin, județul Tulcea.

Acțiunea a vizat probarea activității infracționale a membrilor unui grup infracțional organizat specializat în proxenetism, fapte comise în Belgia, Germania, Spania și Elveția, în perioada 2013-2020.

Trei dintre acestea au fost reținute pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism. La data de 3 septembrie a.c., cei trei au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts