Actualitate

Galați: polițiști agresați într-o scară de bloc pentru că au cerut unui bărbat să se legitimeze

Un scandal de proporţii a avut loc sâmbătă seară pe scara unui bloc din municipiul Galaţi, unde mai multe persoane s-au adunat, fără a respecta ordonanţele militare, iar după ce poliţiştii le-au cerut participanţilor să se legitimeze, unul dintre cei prezenţi a devenit recalcitrant, agresându-i verbal pe polițiștii prezenți, în timp ce vorbea la telefon cu un amic.

Sfidarea la adresa oamenilor legii a continuat timp de câteva minute. El ridicat tonul şi mai mult, moment în care unul din poliţiștii prezenți a folosit sprayul lacrimogen pentru a-l imobiliza, pulverizându-i-l în ochi. Scandalagiul a fost, ulterior, încătuşat şi dus la secţia de politie, unde s-a stabilit că are 32 de ani şi locuieşte la o altă adresă decât cea la care a fost găsit.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr 3/2020 şi cu amendă în valoare de 1500 de lei pentru refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts