International

Fantoma lui Pablo Escobar, pe o filmare difuzată de Telemundo?

Un reportaj difuzat de televiziunea americană Telemundo conține imagini tulburătoare cu o siluetă misterioasă, despre care se presupune că ar putea fi chiar fantoma celebrului traficant de droguri Pablo Escobar.

Filmarea, care face furori pe internet, a fost realizată în momentul când a fost demolată vila în care a locuit Escobar. În dreptul uneia dintre ferestre, chiar cu câteva clipe înainte de explozie, se poate observa o imagine de statura unui om care se mișca haotic și pare să rămână în interiorul clădirii chiar când aceasta se transformă în ruine. 

Prezentatoare: Un fost ministru de Justiție din Columbia a difuzat pe rețeaua lui de socializare niște imagini care par să înfățișeze fantoma lui Pablo Escobar.

Videoclipul a fost înregistrat în timpul demolării clădirii-simbol care a aparținut cândva fostului traficant de droguri, Pablo Escobar. În imagini apare o siluetă care se plimbă de la o fereastră la alta, până ce se produce implozia.

Titlul reportajului: Captura video a presupusei fantome a lui Pablo Escobar

Șefa Direcției Fiscale spune că nu o surprind deloc aceste imagini. Ea susține că în momentul în care agenții Fiscului au intrat în această clădire, au simțit o energie negativă extrem de apăsătoare.

Vecin: Este foarte posibil, se tot comentează pe aici că în această locuință se petrec lucruri ciudate…

Acestea nu sunt singurele imagini care par să fi surprins presupusa fantomă a lui Pablo Escobar. În urmă cu câteva luni, un alt vecin a înregistrat imagini cu o siluetă umană care apăruse în balconul acestei clădiri.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts