Anchete

El este ucigașul tinerei mămici din Maramureș

Îl cheamă Klaudiu Zelujec. Are 24 de ani și trăia de mai mulți ani în concubinaj cu Bianca. Pentru că era un individ extrem de violent, tânăra a vrut să pună capăt relației. Ba chiar depusese o plângere împotriva lui, dar, din nu se știe ce motiv, și-a retras-o în urmă cu două săptămâni. O greșeală fatală!

Untitled 1
Bianca și cei doi copii

În această poză, Bianca pare fericită, alături de cele două mici bijuterii.  În realitate, ducea o viață de coșmar alături de cel care avea să-i devină călău. Ca o ironie a sorții, ultima ei postare, facută în data de 29 mai, înfățișa o mamă care își ține pruncul în brațe, pe o stradă dintr-un cartier sărăcăcios. Fotografia este alb-negru, care pare să simbolizeze suferință și multe lacrimi.

Untitled 3
Ultima postare a Biancăi

Ieri, 6 iunie 2020, Klaudiu a contactat-o pe Bianca și i-a cerut să se întâlnească. Au fost vazuți de un pădurar cum se îndreptau spre cabana părăsită, ținându-se de mână. În jurul orei 16:40, ucigașul este găsit într-o pădure, nu departe de cabană, de un cioban, în timp ce încerca să se spânzure. Ciobanul a alertat imediat poliția. Anchetatorii sosiți la față locului aveau să descopere, curând, și trupul tinerei. Victima era plină de vânătăi și cu un laț în jurul gâtului.

Criminalul a fost reținut, și-a recunoscut fapta, iar în momentul de față se află internat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației.

Doi copilași își plâng în acest moment mama!

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts