Police Story

Dominic – un roman despre viaţa ascunsă a grupărilor de crimă organizată. Autor, chestor de poliție Sorin Oprea

Chestorul Sorin Oprea este un polițist emblematic, fapt confirmat în toate structurile unde a lucrat. Face parte din acea generație care a adus un suflu nou în MAI, după ce a absolvit studiile Academiilor FBI și DEA, în SUA, precum și BKA din Germania. Când a lansat romanul NOAPTEA SUFLETELOR am remarcat imediat talentul său scriitoricesc. Zilele acestea, previziunea mi-a fost confirmată, când am primit romanul DOMINIC, o carte fascinantă despre lumea necunoscută a grupărilor de crimă organizată.

Acțiunea se petrece în Romania, Spania, Olanda și Marea Britanie. Dezvăluie adevăruri incredibile ale traficului de persoane, de droguri și spălare de bani. Sunt convins că veți înțelege din carte, ceea ce eu am scris în articolele mele anterioare: că lumea interlopă interferează cu lumea normală și doar profesioniștii adevărați vor reuși să readucă liniștea într-o societate efervescentă, veșnic în schimbare, care pendulează între ordine, instabilitate și haos.

10682286 658585750952723 8214515654211689656 o
Chestorul de poliție Sorin Oprea a absolvit studiile Academiilor FBI și DEA, în SUA, precum și BKA din Germania.  Vreme îndelungată s-a ocupat de lupta împotriva Crimei Organizate din România.

Romanul DOMINIC descrie perfect vremurile pe care le trăim. Ne poartă prin labirinturile vieții de zi cu zi și ne arată lumea întunecată a organizațiilor criminale:

Dar mai este o altă lume, cea a lui Grizzly. Acolo totul e ascuns şi legile se creează după alte principii.

Lumile par diferite şi, chiar sunt, doar că nu pot fi separate. Pentru că una a creat-o pe cealaltă.

De multe ori, cele două lumi interferează. Când? Atunci când scopul devine comun, şi unii, din ambele părţi, vor să domine împreună, arătând că prin bani şi putere, reuşesc să facă ce vor. Ei se cred luminaţi, în negura în care trăiesc, şi încearcă să schimbe ordinea firească a lucrurilor.

În acele momente, binele şi răul se amestecă, apare haosul şi nimic nu mai contează.

DOMINIC, un roman care vă va ține cu sufletul la gură, semnat de chestor de poliție Sorin Oprea.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts