Editorial

Doi bărbaţi luați ostatici și uciși sub ochii Poliției Române

Un început de primăvară cumplit pentru români și România. Un dement a luat ostatici doi bărbaţi, undeva în Bacău.

Deși tot el, infractorul, a anunțat Poliția, autoritatea statului a rămas nepăsătoare în fața ușii unde se petrecea nenorocirea.

Noi, ca popor, nu am învățat nimic din cazul Caracal, unde o altă mare nenorocire avea loc sub privirile indolente ale unor funcționari publici – Poliție-Parchet.

Avem Forțe Speciale, lunetiști, negociatori, mai puțin manageri de poliție care să știe cum să acționeze în astfel de situații.

Doi bărbaţi au murit sub privirile unui Stat incapabil să ofere „Siguranță și încredere”, așa cum scrie pe autocolantele Poliției Române.

Profesioniștii au plecat de multă vreme, scârbiți de politic, lăsând un sistem gol, fără capacitatea de a acționa în situații critice.

Politicul a distrus cea mai puternică structura de ordine a Statului Român, numindu-și acoliții în funcții-cheie.

În scurtă vreme, acest sistem bolnav ne va distruge pe noi toți. Este ca o caracatiță cu multe tentacule. Dacă mai aveți un dram de conștiință și un moment de luciditate, puneți-vă în locul părinților care astăzi și-au pierdut cei doi copii. Nu erau la furat, ci munceau ca să-și câștige pâinea amară…

Sunt convins că în Poliție mai sunt profesioniști care muncesc și cu inima. Lăsați-i să-și facă treaba și doar pentru ei mai am stimă, respect și considerație.

Mulțumim, Stat Român! Mulțumim, Poliția Română! Azi ne-ați mai ucis două suflete nevinovate!

Detalii despre caz aici!

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

  1. Atata timp cat statul roman isi plateste politistii la nivelul anului 2009,nu se mai merita sa ti risti viata ,mai bine te angajezi sofer la primarie si castigi dublu.Incompetenta partidelor ,in complicitate cu nemernicia jurnalistilor vor duce Romania in haos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *