Actualitate

Doi sugari de trei luni înjunghiați de un tată-monstru!

O nouă crimă șochează România. Un bărbat din Roman, județul Neamț, și-a înjunghiat soția și gemenele care nu aveau nici trei luni de când au fost aduse pe lume. Una dintre ele a pierit la spital – pentru cealaltă medicii se zbat să-i salveze viața. La sângeroasele scene a fost martor băiețelul de 10 ani al cuplului.

Un locatar din bloc a alertat autoritățile, îngrozit de zgomotele ce se auzeau de la apartamentul vecin. Când au spart ușa, polițiștii au dat peste o imagine de coșmar. Bebelușii zăceau în pat, plini de sânge. Ucigașul stătea resemnat pe un scaun, fără să scoată un cuvânt.

WhatsApp Image 2021 11 06 at 12.50.28 504x1024
Tatăl-monstru este imobilizat de polițiști. Are privirea pierdută, iar tricoul este pătat
de sângele bebelușilor

Mama lor, înjunghiată și ea, a reușit să fugă din casă înainte să fie ucisă. L-a luat cu ea și pe copilul de 10 ani, care a fost martor la sângerosul episod.

Bebelușii au fost duși de urgență la spital, în stop cardio-respirator, cu multiple plăgi înjunghiate. Din nefericire, una dintre copile nu a rezistat și a pierit în mâinile medicilor, care au făcut eforturi mari să o resusciteze. Pentru cealaltă a venit un elicopter SMURD să o ducă la Iași, unde medicii au băgat-o de urgență în sala de operație.

crima copii neamt 3 1024x575
Polițiștii din Neamț fac cercetarea la fața locului. Sunt audiați martori și sunt ridicate probe

Nimeni nu știe deocamdată ce l-a împins pe acest tată să recurgă la un asemenea gest nebunesc. Ancheta este în plină desfășurare.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *