News

Cu 6 zile până la asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan, un misterios transport de țigări de contrabandă avea să fie găsit descoperit la Arad. Șoferul a reușit să fugă

În dimineața de 24 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Arad au oprit în trafic, în localitatea Mândruloc, un autocamion în cuplu cu semiremorcă.  În momentul legitimării, șoferul autotrenului a fugit de la fața locului, autotrenul fiind transportat în incinta unui operator economic.

Pentru că existau suspiciuni cu privire la bunurile transportate, au fost solicitați polițiștii Serviciului de Investigatie a Criminalității Economice, fiind descărcați 14 europaleți care, aparent, conțineau borcane de sticlă. 

După îndepărtarea borcanelor, așezate pe partea exterioară a europaleților, au fost descoperite 323.298 de pachete (6.465.960 de fire) de țigarete de contrabandă, netimbrate. Țigaretele și mijlocul de transport au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor. Au fost ridicate de la fața locului și alte bunuri de interes, precum și urme papilare.

Presa locală se întreabă dacă întâmplarea suspectă de luni ar putea avea o legătură directă cu explozia mașinii omului de afaceri.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *