Anchete

Constanța/Au reapărut țeparii cu “alba-neagra”. VIDEO

Până mai ieri, grupările de escroci acționau pe podul Westminster din UK. De când cu pandemia, infractorii s-au reîntors în țară. Așa se face că în ultima perioadă, litoralul românesc a fost împânzit de jocuri clandestine tip “alba-neagra”. Vizați sunt turiștii!

Așa s-a întâmplat și aseară, pe pasarela din zona Perla. Doi indivizi și alți câțiva complici îi ademeneau pe turiști să participe la jocul ilegal. Polițiștii au intervenit imediat și i-au surprins în flagrant delict pe organizatori. Este vorba despre 2 bărbați, din județul Galați, respectiv Dâmbovița.

Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  organizarea de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influențate prin dixteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obținerii unor venituri, în formă continuată, conform O.U.G. 77/2009.

Tot aseară, în jurul orei 22.40, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au depistat, în flagrant delict, un alt bărbat, de 59 de ani, din județul Prahova, în timp ce organiza jocuri clandestine de noroc, pe promenadă, în spatele unui restaurant din stațiunea Mamaia.

 

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts