Intelligence

Col(r). Florin Șinca Avem persoane care sunt agenți de influență ai unor puteri în conducerea țării!

Colonelul (r) Florin Șinca este o emblemă a Poliției Române. Scriitor, doctor în istorie, cetățean de onoare al comunei Brebu, investigator desăvârșit. După 30 de ani de muncă în folosul comunității, comisarul Florin a decis că e momentul să-și ajute semenii, din altă perspectivă, anume, din poziția unui civil. Într-un interviu pentru R3media, fostul comisar șef vine cu dezvăluri explozive. Nu s-a sfiit să afirme că România se află într-un război asimetric, iar unele persoane din conducerea țării sunt în solda unor puteri străine. Iată cele mai importante idei!

Există mocnit un potențial. Credeți-mă, observ, ascult, am legături de la mediul licean până în facultăți și la oamenii de la sate: nu are cum să nu ne refacem.

De 30 ani, dacă stăm și judecăm, vom vedea instituții, comitete și comiții, de la cea mai complexă la cea mai mare, cum printr-un joc, o lucrătură, au fost promovați oameni slabi, șantajabili, fără cultură generală, fără coloană vertebrală, pentru că păpușarii acestui stat mafiot au avut grijă să și-i plaseze.

Putem lua ca exemplu de la cea mai mică instituție până la Parlamentul țării. Eu am avut asemenea probleme de vulnerabilitate în Poliție. Am văzut că pe alte criterii decât cele de pe fișa postului, au fost numiți oamenii.

Păpușarii au grijă să întrețină această culpabilizare a poporului, să numească oameni șantajabili, cu vicii, pe care să-i controleze. E simplu: ai un om puternic, vertical, patriot, ăla nu se va căciuli.

WhatsApp Image 2021 06 18 at 17.13.52 1
Colonelul (r) Florin Șinca este un intelectual rafinat, scriitor, doctor în istorie. Toate aceste cărți sunt scrise de el!

E un război economic. Un plan de dominație, avem niște resurse. Avem capabilități pe care trebuie să le oferim și prin urmare, deciziile se iau și prin acești oameni, care sunt exploatați, așa cum se spune în munca de informații, în orb. Ei nu-și dau seama, dar sunt folosiți.

Noi avem în acest moment, clar, persoane recrutate, persoane care sunt agenți de influență ai unor puteri străine în conducerea țării. Clar!

Eu sunt convins că aceste persoane vor fi deconspirate în viitor. Penetrarea s-a făcut, sunt convins. Cu atâtea servicii, direcții, comitete și comiții, sunt convins că de la servicii, Armată, Poliție, ș.a. există agenți de influență, sifoane pentru puteri străine

Fiecare națiune, fiecare popor are ritmul lui, avem comportamentul ăsta de fiară rănită, cum zicea Socrate al românilor, Petrică Țuțea. Noi avem ritmul nostru. Să nu ne comparăm cu alții: pentru că nu avem încrâncenare, nici reacția rapidă a altor popoare. S-o lăsăm așa, să tragem nădejde, nu mor caii când vor câinii și nici câinii când vor stăpânii.

Aceste instituții au fost împănate de mafioți. Avea dreptate marele istoric Florin Constantiniu: „un popor de oi naște un guvern de lupi”. Spunea că perioada fanariotă pălește în fața jafului care s-a petrecut acum, și gândiți-vă că o zicea în 2010-2011.

Acum realizez grozăvia celor spuse de academicianul Florin Constantiniu, care-mi spunea că regimul comunist se va întoarce. Atunci am făcut ochii mari și a venit cu completări: se va întoarce în altă epocă, sub alte auspicii, cu alți actori, cu altă denumire, cu altă punere în scenă, foarte înșelătoare.

Eu n-am realizat atunci importanța vorbelor. Ce premoniții teribile a avut omul ăsta!

Am avut ocazia să ne protejăm ce-i al nostru, din bătătură și nu am făcut-o, pentru că acolo în vârful peniței am avut oameni fără conștiință, moluște, fără coloană vertebrală, în toate domeniile. Și dacă le luăm pe toate la rând, ne îngrozim!

De felul în care ne vom poziționa, dacă vom avea bărbați de stat, de demnitari dar nu fără demnitate, de felul în care vom negocia depinde viitorul țării. Și am nădejdea că nu pierim. Și dacă pierim măcar să pierim luptând, ca vitejii din vechime.

Și asta e o luptă: pentru tradiții, pentru libertate, pentru datinile noastre.

Am impresia că în unele sfere ale deciziei, inclusiv în serviciile secrete, nu-și dau seama. Au depus armele!

Poporul se va trezi, nu are cum să continuăm așa. La cum arată lucrurile se poate spune că suntem într-o disoluție.

Interviul integral, AICI

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

  1. Iulian Goliță says:

    Superbă expresia ,,a se căciuli”… mult prea elegantă față de arhicunoscutele ,,pupincurist” și ,,lingău”, adjective atât de prezente în MAI și nu numai.
    Respectele mele dlui cms șef și felicitări dvs dle Sabbagh în susținerea unor adevăruri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *