Când demența pune stăpânire pe România: și-a ucis nepoțica pentru că se certase cu tatăl ei
Susțineți un proiect editorial independent!Și-a ucis cu sânge rece nepoțica de 6 ani, fără nicio remușcare. Bietul copil s-a luptat până în ultima secundă pentru viața lui, provăcându-i călăului mai multe răni pe față. Mobilul crimei depășește orice rațiune umană: criminalul s-a certat cu fratele lui plecat la muncă, în Germania, iar de nervi i-a omorât fiica, doar ca să se răzbune.

Comuna Cojasca, judeţul Dâmboviţa,  sâmbătă, 17 iulie, 2021.  La marginea unei păduri este găsită fără suflare o fetiţă de numai 6 ani! Chiar călăul a sunat la 112 să le spună poliţiştilor oroarea pe care a comis-o. Forțele de ordine împânzesc zona, fac măsurători, izolează locul crimei.

Micuța a fost adusă în acest loc și omorâtă. Plânsetele ei nu l-au înduioșat pe "suspect".

Prezumtivul ucigaș era cunoscut în comună ca fiind deosebit de violent. Sătenii spun că amenința pe oricine îi ieșea în cale, ba chiar au depus nenumărate plângeri la Poliție împotriva lui. Dacă cineva ar fi luat măsuri la timp, poate că această micuță, astăzi, ar fi fost în viață!

Copila rămăsese în grija bunicii și a unchiului ei, după ce mama a părăsit-o, iar tatăl a plecat la muncă în străinătate. Aseară, după ce s-a certat la telefon cu tatăl fetei, ucigașul a răpit-o pe copilă şi a plecat cu ea în pădure, înarmat cu un cuțit.

Pe fața acestui monstru, rănile încă sunt vizibile...

Bestia cu chip de om nu a rămas impresionată de plânsetele copilei și a ucis-o cu sadism. Fetița s-a apărat cât a putut, ba chiar i-a provocat câteva răni pe față.

“Suspectul” se află acum în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița. Polițiștii s-au mulțumit să remită presei  un comunicat, un stereotip: În cauză, sunt efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și dispunerea măsurilor legale in consecință! 
Articole recente
Ultimele articole

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here