News

București/ În timpul unei operațiuni antidrog, un traficant a aruncat geanta cu heroină pe geam

Procurorii DIICOT şi ofiţerii de la antidrog au efectuat şapte percheziţii domiciliare în Capitală, fiind capturate 1,2 kilograme de heroină şi aproape 6 kilograme de canabis.

În urma descinderilor făcute în cartierul Ferentari, au fost reţinute trei persoane, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic intern şi internaţional de droguri de risc şi deţinere fără drept de droguri de risc, în vederea traficării.

3
Ofițerii antidrog au capturat 1,2 kilograme de heroină şi aproape 6 kilograme de canabis

Doi dintre traficanţi vindeau heroină şi cocaină pe raza Sectorului 5, iar al treilea se ocupa cu comercializarea de canabis, achiziţionat din Spania. Potrivit unor surse din anchetă, când echipele antidrog au descins în apartamentul unuia dintre traficanti, acesta a aruncat geanta cu heroină pe geam. Concomitent, a fost efectuată  și o acțiune de prindere în flagrant a unui alt traficant,  în timp ce ridica de la o firmă de curierat un colet, provenit din Spania, ce conținea cantitatea de aproximativ 1,4 kilograme de cannabis.

Ulterior, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO – Serviciul Antidrog au efectuat un număr de 2 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București, la locuințele inculpatului, în urma cărora au mai fost ridicate alte aproximativ 4,5 kilograme de cannabis, un grinder și două cântare de mare precizie.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *