Actualitate

Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, mesaj tranșant pentru grupările de crimă organizată: avem toleranță zero față de infracționalitate!

Şeful Poliţiei Capitalei a anunţat marţi după-amiază, instituirea unor dispozitive impresionante de forțe de ordine, în urma uciderii liderului clanului Duduianu. Cu un discurs ferm, numărul unu din DGPMB a declarat:

Pentru cei care nu au respectat legea am un singur mesaj: Suntem aici pentru că nu ne plac lucrurile nerezolvate și vă asigur că împreună cu colegii mei vom avea un oraș sigur. Nu vom tolera ca liniștea orașului să fie tulburată de acțiunile iresponsabile ale unor persoane care nu au respectat legea și comunitatea.

Comisarul șef de poliție Bogdan Berechet a mai precizat că niciun cetăţean de bună credinţă nu trebuie să se simtă în pericol, iar Poliţia Capitalei nu tolerează şi nu va tolera activităţi care să perturbe ordinea publică.

Asigurăm cetățenii din București că situația este sub control. Niciun cetățean de bună credință nu trebuie să se simtă în pericol, suntem aici pentru siguranța dumneavoastră și a familiilor dumneavoastră. Poliția Capitalei nu tolerează și nu va tolera activități care să tulbure liniștea publică și îi asigur pe toți cetățenii că suntem la datorie. Știu că astfel de evenimente nu pun structura pe care o coordonez într-o lumină pozitivă, dar vă asigur că avem capacitate să gestionam astfel de situații.


Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts