“Atenție la Buzunare!’’
Susțineți un proiect editorial independent!Dintr-o lume  relativ sigură, cum era perioada comunistă, românii s-au trezit implicați în evoluții sociale explozive: omoruri, jafuri, fraude bancare, furturi, tâlhării, trafic și consum de droguri, prostituție și proxenetism. Au apărut forme noi de criminalitate și dificil de ținut sub control. În tot acest timp, polițistul român a avut de înfruntat o lume interlopă efervescentă, cu resurse fantastice, iar astăzi, misiunea lui devine tot mai grea, tot mai complicată. Cu toate acestea, omul legii se încăpățânează să creadă în noțiuni poate abstracte, precum Adevăr, Dreptate, Justiție.

Autorul romanului “Atenție la Buzunare” este un polițist care lucrează sub acoperire. Dincolo de profesia pe care o practică exemplar, are și condei. Pe întreg parcursul romanului avem de-a face cu o serie de povești “fictive”, deși eu cred că sunt reale, în centrul cărora se află Biță, un proaspăt absolvent al Școlii de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina, aruncat direct în războiul invizibil dintre lege și fărădelege.

Autorul reușește cu măiestrie să-ți captiveze atenția încă din primul text și să te poarte în lumea nevăzută a infractorilor care distrug zi de zi, vieți și destine, indiferent că sunt panacotari (hoți din buzunare) sau traficanți de droguri.

Vă recomand cu încredere acest roman, care îl plasează pe autor într-o lume a justițiarilor decupați din filmele de acțiune!

Christian Sabbagh Administrator
Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
follow me
Articole recente
Ultimele articole

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here