Breaking News

Atacate cu toporul. Au intervenit să salveze niște copii sechestrați de propriul tată și care amenința că-i va ucide

Un luptător al Serviciului Acțiuni Speciale (SAS) din Capitală a fost rănit cu un topor de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, care își sechetrase proprii copii și amenința că-i va ucide. Reprezentanții Poliției Capitalei au confirmat producerea incidentului.

Comunicat Poliția Capitalei:

În seara de 24 august, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic, în care se reclama comportamentul agresiv al unui bărbat. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 7. Ei au încercat aplanarea situației. Dar bărbatul în cauza continua să se manifeste violent și să amenințe polițiștii. A fost solicitat sprijinul unei echipe a Serviciul Acțiuni Speciale, care a ajuns în scurt timp la adresa

Agresorul i-a atacat pe polițiști cu un topor. Un luptător SAS a fost rănit în timpul misiunii, iar colegii săi au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, cu proiectil de cauciuc. Ei au tras asupra mâinii agresorului.

Untitled 10
Toporul folosit de agresor

Comunicat Sindicatului Europol:

Un apel disperat la 112 anunța un scandal într-o familie în care tatăl, fiind sub influența băuturilor alcoolice, îi teroriza pe membrii familiei prin comportamentul agresiv. Prima patrulă de pe raza Secției 7 Poliție care a ajuns la fața locului a fost atacată de bărbat și a solicitat sprijin. La fața locului s-a deplasat o echipă a serviciului de acțiuni speciale (S.A.S) împreună cu un negociator. Bărbatul a profitat de faptul că în curtea sa erau membrii familiei pe care îi folosea ca paravan și amenința că le va face rău dacă va interveni poliția.

WhatsApp Image 2020 08 25 at 10.45.10
Acest tată, care și-a sechestrat copiii și i-a folosit drept scut împotriva forțelor de ordine, a fost reținut

Într-un final, după ce au fost epuizate toate scenariile de lucru, pentru a salva viața persoanelor, polițistii au pătruns în curte pentru imobilizare agresorului. În urma intervenției în forță, copiii au fost salvați, fără să fie răniți. Agresorul, reținut!

 

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts