Actualitate International Special

Asasinul favorit al lui Pablo Escobar a murit

jhon jairo velásquez 1 810x540 1
A avut și un mesaj pentru publicul din România

Popeye, unul din cei mai cruzi asasini din istoria modernă, mâna dreaptă a lui Pablo Escobar, ”generalul” gruparii de narcotraficanți din Medellin – Columbia, cu 300 de crime la activ și alte 3000 ordonate, a murit la vârsta de 54 de ani, din cauza unui cancer esofagian.

În urmă cu doi ani, echipa de la  ”Backpackyourlife” i-a luat un interviu  generalului mafiei, în exclusivitate pentru emisiunea  “Sabbagh în Acțiune”.  Atunci, Jhon Jairo Velasquez Vasquez a ținut să transmită un mesaj special publicului din România.

”Respectul meu și toată admirația pentru poporul român, pentru tineri și pentru toate persoanele din Romania. Vă imbrățișez ! V-a vorbit Popeye, generalul mafiei. De aici, de pe străzile din Medellin, aceleași străzi pe care a pășit odinioară și Pablo Escobar Gaviria. Să trăiască România!”

Popeye este  considerat un adevărat Hitman. A fost condamnat pentru numeroase asassinate comise în Columbia și chiar el a recunoscut peste 300 de crime comise de el. A  stat în închisoare 23 de ani și 3 luni.

 

În urmă cu 6 ani, a fost eliberat din închisoare și a devenit popular pe YouTube, având peste 1 milion de abonați. Pe lângă faptul că a fost și personaj într-un serial Netflix, a mai scris și o carte prin care descria legăturile de putere, influența oamenilor bogați  și impactul pe care Pablo Escobar l-a avut în Columbia.

În 2018 a ajuns din nou în închisoare, fiind acuzat de acte de violență și șantaj.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts