Counterterrorism

Colonel Vasile Vreme: Armata României rămâne un scut în fața celor lipsiți de apărare!

Militarii români din Afganistan ridică un zid de onoare în fața pericolului, prin curajul de care dau dovadă, zi de zi. Astăzi, vă fac cunoștință cu un om care a trăit sub ploaia pericolului și a trecut prin multe furtuni: colonelul Vasile Vreme, unul dintre militarii români care a înțeles cât de important este să lupți pentru inocența unor copii, pentru o lume mai curată și mai sigură.

A salvat copii, și-a recuperat camarazii prinși în ambuscade, aflați sub focurile încrucișate ale unor fanatici care nu știu decât să apese pe tragăci până la epuizare, a ținut departe terorismul de România și de lumea civilizată, a purtat cu mândrie uniforma armatei române în cele mai periculoase zone de pe glob, a ales să-și sacrifice viața personală pentru un scop nobil: dragostea și respectul pentru steagul sub care luptă, anume, România. Pentru că, dacă nu știți, România face parte din coaliția internațională de luptă împotriva terorismului.

Sunt povești de viață care bat orice film de Hollywood. Iar pentru toate acestea, domnul colonel Vasile Vreme, ca și camarazii săi, sunt eroii care fac cinste acestei țări! Respect!

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts