Anchete

Afaceristul cu dublă cetățenie și-a recunoscut crima!

În fața judecătorilor, afaceristul cu dublă cetățenie, turcă și germană, a recunoscut actul de violență extremă care a culminat cu moartea unei dame de companie. Incidentul a început banal, cu o nouă întâlnire amoroasă, dar a degenerat rapid într-un coșmar. În urma unei dispute aprinse legate de niște bani, afaceristul și-a ieșit din fire: a atacat victima cu un scaun până când aceasta a căzut inconștientă.

suspect 1.remini enhanced
Suspectul Abdulkadir Cam le indică anchetatorilor mașina folosită la transportul cadavrului

Din declarațiile uluitoare ale lui Abdulkadir Cam reiese că, după ce a realizat gravitatea situației, a încercat să o reanimeze pe Mirela Bîtfoi, stropind-o cu apă în baie. Cu toate acestea, văzând că victima nu își revine, a trecut la un act și mai barbar, i-a tranșat corpul neînsuflețit!

Ca să șteargă orice urmă, a împachetat rămășițele victimei în mai mulți saci. Apoi, folosindu-se de mașina personală, a transportat sacii până în comuna Uliești, județul Dâmbovița. 

214550175 272295218000806 4427444542234301643 n
Pentru Mirela Bîtfoi, ziua de 6 martie avea să-i aducă o moarte violentă

Într-un gest final de dispreț față de viața umană, suspectul a abandonat resturile Mirelei pe un teren agricol, în proximitatea autostrăzii A1 București-Pitești. Descoperirea macabră avea să fie făcută o lună mai târziu, pe 5 aprilie, când rămășițele descompuse au fost găsite de niște șoferi ce staționaseră absolut întâmplător în acel loc. 

undefined (1)
Abdulkadir Cam încearcă acum să scape, invocând faptul că nu și-a luat tratamentul la timp ...

În fața judecătorilor, afaceristul a invocat o stare de tulburare mentală cauzată de neadministrarea unui tratament, încercând să-și justifice comportamentul violent. 

În finalul acestei tragedii tulburătoare, Mirela Bîtfoi zace acum în mormânt, victimă nevinovată a unei profesii pline de pericole și vulnerabilități.

Abdulkadir Cam, suspectul de crimă, își justifică actul sângeros prin neglijența sa de a nu-și lua medicamentele prescrise la timp!

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *