Breaking News News

98 de percheziții au loc pe teritoriul României

Poliția Română efectuează la această oră 98 de percheziții domiciliare pentru combaterea infracționalității, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale. Este vorba de o amplă operațiune. 

Perchezițiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la unitățile de parchet competente, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri, trafic de persoane, contrabandă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, pornografie infantilă, constituirea unui grup infracțional organizat, înșelăciune, fals și uz de fals. De asemenea, sunt cercetate fapte penale de șantaj, abuz în serviciu, proxenetism și furt calificat. Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal. 

Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts

  1. Cornelia Marinescu says:

    Bravo Domnule Sabbagh in sfarsit ceva se misca si in Romania. Pe cand confiscarea averilor guvernantilor si a celor care au furat statul si au facut afaceri ilegale ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *