Actualitate

10.000 de pistoale Beretta PX4 Storm au fost recepționate de Poliția Română

Acestea au fost repartizate structurilor de ordine publică, rutieră și transporturi din București, Ilfov, Brașov, Prahova, Constanța, Vaslui, Iași, Galați, Cluj, Timiș, Mureș și Dolj. În București, au fost recepționate 2.421 de pistoale, fiind demarată procedura de instruire a personalului și de pregătire practică, inclusiv trageri în poligon. Efectiv, în București, la acest moment, 250 de polițiști efectuează serviciul cu noile pistoale asupra lor.

beretta

În cadrul ceremoniei festive, au fost repartizate primele 100 de pistoale poliţiştilor de rutieră și ordine publică din Capitală.  Imediat după acest moment, a fost efectuat instructajul celor 100 de polițiști și s-au desfășurat trageri cu noul armament, în poligon. Poliţiştii care au participat la ceremonie, efectueazăserviciul având noile pistoale asupra lor.

pelican case 1170 custom foam insert for beretta px4 storm compact carry and 2 magazines 1024x768

Procedura este aceeași la nivel naţional. Toate unităţile care primesc pistoale noi trebuie să facă aceste instruiri cu poliţiştii și să efectueze trageri în poligon.  Activitatea de instruire este una primordială, pentru ca serviciul polițienesc să se desfășoare în condiții de siguranță.

Christian Sabbagh

Christian Sabbagh este jurnalist de investigații, realizator de emisiuni, corespondent de război, prezentator TV.
Follow Me:

Related Posts